Frognerparken og ny seksjonsleder


Rebonjour !

Nå, 3 uker inn i forkurset, kjenner vi oss rimelig klare for avreise. 


Denne uken har det skjedd litt av hvert. På mandag fikk vi for eksempel endelig møte Tonje, den nye seksjonslederen i Bayeux. Hun virker kjempehyggelig, og vi gleder oss masse til regelmessige seksjonsmiddager hos henne.

Vi var også med på en sammenkomst i Frognerparken, arrangert av "Les Anciens", det vil si tidligere elever på de norske seksjonene i Frankrike. 
Der ble vi blant annet kjent med to jenter som går kullet over oss i Bayeux, altså fadderne til Henie og Amalie. De var superhyggelige, og vi gleder oss til å møte dem igjen, da i Bayeux!

Fyller på med drivstoff etter en lang skoledag.


Nora og Dina<3

Over til en skikkelig gladnyhet; dette er siste uken med matteundervisning! Det betyr ingen flere uforståelige temaer, lange prøver og heller ingen vanskelige lekser som tar opp hele ettermiddagen (så du kan tenke deg Amalie, som mildt sagt ikke har et veldig kjært forhold til matten, er i lykkerus)!

Nora og Emma (som skal til Lyon), storfornøyde fordi det er nest siste mattetime!

Nå som det kun gjenstår én uke av forkurset, har vi naturligvis også begynt å tenke på pakking.   Vi ender nok opp med å pakke i siste liten, men vi skal riktignok ikke hjem til Norge på et halvt år, så det er nok ingen dum idé å begynne å stappe inn det vi får plass til i koffertene nå snart.



På vei hjem i regnværet... Vi har hørt at Bayeux visstnok er som Bergen værmessig, så det er nok lurt å pakke med seg en regnfrakk ;)




Vi skal prøve å få til et nytt innlegg neste uke, so stay tuned ;)


Bisous,

Nora et Amalie



Kommentarer

Populære innlegg